Provimet me zgjedhje

Tezat e Provimeve me Zgjedhje ndër vite

Matura 2022

Matura 2021

Gjuha Angleze

Gjuha Italiane

Gjuha Frënge

Gjuha Gjermane

Gjuha Ruse

Gjuha Spanjolle

Gjuha Turke

LETËRSI DHE GJUHË SHQIPE

MATEMATIKË

PROVIMET ME ZGJEDHJE

Matura 2020

Gjuhe Angleze:

Gjuhë Italiane:

Gjuhë Franceze:

Gjuhë Gjermane:

Gjuhë Ruse:

Gjuhë Spanjolle:

Gjuhë Turke:


Na ndiqni në Instagram për njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi:

Matematikë:

Biologji:

Ekonomi:

Filozofi-Sociologji:

Fizikë:

Gjeografi:

Histori:

Kimi:

Qytetari-Psikologji:

Matura 2019

Matura 2018

Matura 2017

MATURA 2016

MATURA 2015

MATURA 2014

%d bloggers like this: