Këndi Universitar

Universitetet Publike

Universiteti i Tiranës


Universiteti Politeknik i Tiranës


Universiteti i Mjekësisë i Tiranës


Universiteti Bujqësor i Tiranës


Universiteti i Arteve i Tiranës


Universiteti i Sporteve i Tiranës


Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës


Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër


Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan


Universiteti Ismail Qemali Vlorë


Universiteti Fan S. Noli Korçë


Universiteti Eqerem Çabej Gjirokastër


Akademia e Forcave të Armatosura


Universitetet Private
Universiteti Europian i Tiranës

Universiteti New York i Tiranës


Universiteti Zoja e Këshillit të MirëUniversiteti Mesdhetar i Tiranës


Canadian Institute of Technology


Tirana Business University CollegeUniversiteti MetropolitanKolegji Universitar Logos


Kolegji Profesional i Tiranës
Kolegji Universitar Reald


Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi


Akademia Nehemiah Gateway


Tirana Esthetics & Style School


Kolegji Profesional i Lartë Gjerman i Teknologjisë


Universiteti Western Balkans

Një pjesë e informacionit të paraqitur në këtë faqe është marrë nga portali Universitar UAlbania.al

%d bloggers like this: