March 21, 2023

Rreth nesh

Matura Shtetërore – PLATFORMË EDUKATIVE DHE INFORMUESE DEDIKUAR MATURANTËVE !

Krijuar me qëllimin për të ndihmuar nxënësit dhe maturantët , Matura Shtetërore është një webfaqe edukative (jo zyrtare, e pavarur nga institucionet shtetërore të arsimit) e angazhuar për të ndarë me të rinjtë informacione, materiale didaktike, teza provimesh, libra dhe për t’i përgatitur ata për të qenë të sukseshëm në rrugën e dijes.

maturashterore.com me një eksperiencë mbi 5-vjecare në ofrimin e ndihmës ndaj të rinjve, është një ndër websitet me karakter edukues më të ndjekur dhe më të pëlqyer nga nxënësit dhe maturantët. Kjo për arsye të larmishmërisë së materialeve ndihmëse dhe informacioneve të besuara që mund të gjejnë tek ne.

maturashteterore.com u krijua në vitin 2016 si faqe informuese në rrjete sociale, vetëm si një grup klase, më pas në një faqe për shkollën dhe me kalimin e kohës u shëndrrua një platformë edukative që mbështet arsimimin dhe dijen.

Webfaqja drejtohet nga studentë të gatshëm për të përmirësuar cilësinë e mësimdhënies dhe ardhur në ndihmë të rinjve shqiptarë.

Për pyetje, paqartësi apo sugjerime mund të na kontaktoni në adresën e e-mailit:

%d bloggers like this: