Programet Orientuese, Matura 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka publikuar programet orientuese për Maturën Shtetërore 2023

Programet Orientuese për Arsimin Profesional

Na ndiqni në Instagram: @matura.shteterore. Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore.

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Burimi: ascap.edu.al

Programet orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale 2023

%d bloggers like this: