Provimet e Lirimit

Informacioni dhe materialet e paraqitura në këtë faqe janë marrë nga websiti zyrtar i Ministrisë së Arsimit:  https://arsimi.gov.al/provimet-e-lirimit/

 

PROVIMET E LIRIMIT 2023

PROVIMET E LIRIMIT 2020

UDHËZUESI PËR PROVIMET E LIRIMIT 2020

MODELE TESTESH DHE SKEMA VLERËSIMI PËR PROVIMET E LIRIMIT NË GJUHËT E HUAJA

DATAT E PROVIMEVE TË LIRIMIT 2020

PROVIMET E LIRIMIT  2019

PROGRAMET ORIENTUESE TË PROVIMEVE KOMBËTARE TË ARSIMIT BAZË 2018-2019

LËNDËT:

Datat e Provimeve te Lirimit 2019

PROVIMET E LIRIMIT  2017

Lëndët:

PROVIMET E LIRIMIT  2016

PROVIMET E LIRIMIT  2015


PROVIMET E LIRIMIT  2014

PROVIMET E LIRIMIT  2013

%d bloggers like this: