December 5, 2023

Fituesit në IAL 2023


Fituesit në Universitete 2023

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani listat paraprake të fituesve të Fazës 1, Raundi 1 për çdo program studimi janë:

Faqja do të përditësohet vazhdimisht në vijim sapo të dalin listat nga çdo Universitet

Na ndiqni në Instagram: @matura.shteterore. Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth aplikimit dhe regjistrimit Universitar

%d