Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Modele testesh dhe skema vlerësimi për provimet kombëtare të arsimit bazë në gjuhët e huaja (Anglisht, Italisht, Frëngjisht, Gjermanisht)👇🏼

Shkarko këtu – gjuhe_huaj_pkab

 

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.