March 21, 2023

Fituesit në IAL 2017

FITUESIT NË IAL 2019 –MATURA SHTETERORE 2019  — KLIKO KËTU  

 


LISTAT PËRFUNDIMTARE  –  RAUNDI I PARË , GUSHT 2017:

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

SHËNIM:

RAUNDI I PARË KA PËRFUNDUAR NË DATË 11 SHTATOR 2017

 Brenda dates 28 gusht dalin rezultatet.
Ne datat 29 gusht deri ne 11 shtator behen rregjistrimet per  ata qe jane shpallur fitues. Kjo periudhe eshte e ndare ne 7 faza 48 oreshe. Mund te shpalleni fitues ne nje ose me shume programe studimi. Nese shpallet fitues dhe do te rregjistrohet ai duhet te paraqitet prane universitetit me dokumentacionin brenda AFATIT 48 oresh. Nese nuk rregjistrohet e humbet te drejten e rregjistrimit ne ate program studimi ku ishte shpallur fitues.

Nese ka ende kuota te paplotesuara , vija e kuqe ulet dhe maturantet fitues do mund te rregjistrohen ne fazat pasardhese.

MATURANTI ka te drejte te crregjistohet VETEM ne date 12 shtator , duke terhequr dokumentacionin.

Ne datat 29-30 gusht cdo maturante ka te drejte per anikmin.


PORTALI   I  KLASIFIKIMIT


Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit për çdo program studimi janë:

* KLIKONI mbi to për të parë listat e fituesve.

%d bloggers like this: