Fituesit në IAL 2019


visitor counter

UNDER CONSTRUCTION

Listat e fituesve të Raundi 1 shpallen më datë: 30/08/2019

website-construction-graphic-4

LISTAT JOPËRFUNDIMTARE:

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit për çdo program studimi janë:

Fituesit në Fakultetin e Shkencave Pyjore, UBT
Fituesit në Fakultetin e Mjekësisë Veterinare, UBT
Fituesit në Institutin Kanadez të Teknologjisë
Fituesit në Universitetin Politeknik të Tiranës
Fituesit në Universitetin Bedër
Fituesit te Fakulteti i Bujqesise dhe Mjedisit, UBT
Fituesit në Fakultetin e Shkencave të Natyrës
Fituesit te Fakulteti i Ekonomise dhe Agrobiznesit, UBT
Fituesit në Universitetin New York të Tiranës
Fituesit në Universitetin e Korçës
Fituesit në Fakultetin e Gjuheve te Huaja
Fituesit në Fakultetin e Arkitektures dhe Urbanistikes
Fituesit në Albanian University
Fituesit në Universitetin Epoka
Fituesit në Fakultetin e Shkencave Sociale
Fituesit në Fakultetin e Drejtesisë, Tiranë
Fituesit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Tiranë
Fituesit në Universitetin e Sporteve, Tiranë
Fituesit te Universiteti i MJEKSISË
Fituesit te Universiteti i Shkodrës
Fituesit te Universiteti i Elbasanit
Fituesit te Universiteti i Vlorës
Fituesit në Fakultetin e Ekonomisë, Tiranë
Fituesit te Universiteti Aleksander Moisiu DURRES
Fituesit te Universiteti i Arteve
Fituesit te Universiteti POLIS
Fituesit te Universiteti ALDENT
Fituesit te Universiteti METROPOLITAN
Fituesit te Universiteti MESDHETAR I SHQIPËRISË