Lista e plotë e studentëve kandidateve në Universitetin Europian të Tiranës për vitin Akademik 2017-2018. (kliko këtu)

 

Listat sipas degëve:

UET-Finance-Banke (kliko ketu)

UET-Informatike-Ekonomike-me-profil-Finance-dhe-Banke (kliko ketu)

UET-Juridik-Jurist-i-Përgjithshëm (kliko ketu)

UET-Komunikim-Dizajn (kliko ketu)

UET-Komunikim-Marrëdhënie-Publike (kliko ketu)

UET-Menaxhim-Biznesi (kliko ketu)

UET-Marrëdhënie-Ndërkombëtare (kliko ketu)

UET-Psikologji (kliko ketu)

UET-Shkenca-Politike (kliko ketu)

UET-Sociologji-Antropologji-Sociale (kliko ketu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.