Lista e aplikantëve fitues të raundit të parë

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të raundit të parë, të ciklit të parë Bachelor, viti akademik 2017-2018, për Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore FHF për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit në të cilin janë shpallur fitues.

Regjistrimet për fituesit e raundit të parë fillojnë prej datës 29 Gusht 2017.

Ju mirëpresim!

Me poshte gjeni ID-të e maturantit fituese sipas degëve:

Dega Arkeologji dhe Trashëgimi Kulturore

Dega Gazetari

Dega Gjeografi

Dega Gjuhë-Letërsi

Dega Histori

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: