December 6, 2023

Matura Shtetërore 2019

hit counter

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Notat e Provimeve, Sezoni i Vjeshtës – Matura Shtetërore 2019

  1. Notat e Provimit të Gjuhës së Huaj, Sezoni Vjeshtës, MSH 2019
  2. Notat e Provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Sezoni Vjeshtës, MSH 2019
  3. Notat e Provimit të Matematikës, Sezoni Vjeshtës, MSH 2019
  4. Notat e Provimit me Zgjedhje, Sezoni Vjeshtës, MSH 2019

Mund të na ndiqni dhe në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore

 

 

%d