Programet Orientuese Matura 2019


hit counter

Programet Orientuese të Maturës Shtetërore 2019.

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Programet Orientuese për shkollat e mesme të përgjithshme:

Mund të na ndiqni në faqen tonë të Instagramit: http://instagram.com/matura.shteterore

blue-great-outdoors-instagram-post.png

@matura.shteterore

Programet Orientuese për shkollat e mesme me drejtim të orientuar artistik:

Programet Orientuese për shkollat e gjuhëve të huaja:

Programet Orientuese për shkollat profesionale:

Programet Orientuese për shkollat artistike dhe sportive:

 

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

%d bloggers like this: