Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Notat e Provimit të Letërsisë, Sesioni i Vjeshtës, Matura 2019
Shkarkojini këtu – Notat – Gjuhe Shqipe dhe Letersi

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: