Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Skemat e Vlerësimit të Matematikës, MSH 2019


Universiteti Qiriazi me ekperience 12 vjeçare në arsimin e lartë ofron programe studimi te akredituara :

Në ciklin e parë të studimeve Bachelor:
Fakulteti i Ekonomisë
1. Menaxhim Biznesi
2. Financë
Fakulteti i Drejtësisë
1. E Drejtë Biznesi

Në ciklin e dytë të studimeve Master Profesional dhe Master i Shkencave:
1. Administrim Biznesi
2. Financë
3. Jurist me Drejtim Biznesi
4. E Drejtë Civile dhe Tregtare

Akreditim Institucional dhe tarifa studimi 1500 Euro viti akademik për të gjithë programet e studimit.

Adresa : Rruga Taulantet, Kodër Kamëz, Tiranë, Albania 1029
Tel: +355 67 200 0874
+355 69 409 4516
Email : sekretaria@qiriazi.edu.al
info@qiriazi.edu.al
Web: www.qirirazi.edu.al

WhatsApp Image 2019-05-31 at 21.21.42

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: