January 29, 2023

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë.

LINK – https://maturashteterore.com/fituesit-ne-ial-2022/

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Leave a Reply

%d bloggers like this: