Fituesit në IAL 2022

Fituesit në Universitete 2022 – Raundi 1, Faza 1

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e Fazës 1, Raundi 1 për çdo program studimi janë:

**Faqja do të azhornohet vazhdimisht me listat e reja që do të publikohen.

Na ndiqni në Instagram për njoftimet e fundit: http://instagram.com/matura.shteterore

  • Listat përfundimtare publikohen në Ualbania.al më 31 Gusht 2022

  • Regjistrimet në Universitete fillojnë më 2 shtator 2022.

%d bloggers like this: