Qendra e Shërbimeve Arsimore ka bërë publike njoftimin për plotësimin e formularëve A1 dhe A1Z për Maturën 2022.

Plotësimi do të bëhet nga data 17 – 19 Gusht 2022, nga ora 08:00-16:00

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: