Datat e provimeve të Maturës Shtetërore 2022, sesioni i vjeshtës janë:

  • Gjuhë e Huaj – 25 Gusht 2022
  • Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – 30 Gusht 2022
  • Matematikë – 2 Shtator 2022
  • Provimi me zgjedhje – 7 Shtator 2022

Udhëzimin mund ta shkarkoni më poshtë:

Na ndiqni në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore. Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: