Bëjeni Share që të informoni shokët:Share-512.png

Ministria e Arsimit ka publikuar disa modele testesh orientuese në gjuhën Italiane, në lëndën e Fizikës për Maturën Shtetërore 2019.

  1. Shkarkojeni këtu ———–>Model

Mund të na ndiqni dhe në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore

Girls Weekend Facebook Event Cover

 

Bëjeni Share që të informoni shokët:Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.