Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Matura 2022

Matura 2021

Matura 2020

Matura 2019

Matura 2018

– Histori bërthamë, varianti A, skema e vlerësimit. 
– Histori e thelluar, skema e vlerësimit. 

Matura 2017

Matura 2016

Matura 2015

Matura 2014


Mund të na ndiqni dhe në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore

Girls Weekend Facebook Event Cover


Matura 2013

Matura 2012

Matura 2011

Matura 2010

Matura 2009

Matura 2007

Matura 2006

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: