Bëjeni Share që të informoni shokët:

Share-512.png

Ministria e Arsimit ka publikuar disa modele testesh orientuese në gjuhën Italiane, në lëndën e Matematikës për Maturën Shtetërore 2019.

  1. Model
  2. Modeli 1

Mund të na ndiqni dhe në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore

Girls Weekend Facebook Event Cover

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: