December 5, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Nxënësit e klasave të nënta do u nënshtrohen provimeve të lirimit, të cilat do të zhvillohen brenda muajit Qershor, duke nisur në datën 10. Ata do i nënshtrohen tre provimeve të arsimit bazë, ku përfshihen lëndët Gjuhë Shqipe, Matematikë, Gjuhë e Huaj.

  1. Gjuhë e Huaj, 10 Qershor 2019
  2. Gjuhë Shqipe, 18 Qershor 2019
  3. Matematikë, 21 Qershor 2019

Programet Orientuese të Provimeve të Lirimit, 2019:

Mund të na ndiqni dhe në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore

Girls Weekend Facebook Event Cover

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d