Në linkun më poshtë do të gjeni listat e fituesve për Universitetet publike dhe jopublike në Shqipëri për vitin akademik 2021-2022.

Linku – https://maturashteterore.com/fituesit-ne-ial-2021/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.