visitor counter

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Fituesit në IAL 2021 – Raundi 2 – KLIKO KËTU


Fituesit në Universitete 2021 – Raundi 1, Faza 1

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e Fazës 1, Raundi 1 për çdo program studimi janë:

**Faqja do të azhornohet vazhdimisht me listat e reja që do të publikohen.

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

© maturashteterore.com