December 1, 2023

Fituesit në IAL 2021 – Raundi 2

free counter

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Fituesit në Universitete 2021 – Raundi 2, Faza 1

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e Fazës 1, Raundi 2 për çdo program studimi janë:

  • 28 Shtator 2021 – Publikimi i listave të fituesve në Ualbania.al

  • 30 Shtator – 9 Tetor 2021 – Regjistrimi në IAL (5 faza 48 orëshe)

**Faqja do të azhornohet vazhdimisht me listat e reja që do të publikohen.

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: https://www.instagram.com/matura.shteterore/

👇

© maturashteterore.com

%d bloggers like this: