Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Qendra e Shërbimeve Arsimore QSHA ka publikuar për maturantët modele testesh për Maturën 2020 në lëndët: Gjuhë e Huaj, Gjuhe Shqipe dhe Matematikë

Mund t’i shkarkoni këtu ose në faqen zyrtare të Qendrës së Sherbimeve Arsimore:

Model Testi, Gjuha e Huaj, Matura 2020

Model Testi, Gjuha Shqipe, Matura 2020

Model Testi, Matematika, Matura 2020

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: