December 1, 2023

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Struktura e Testit të Gjuhës Shqipe, Matura Shtetërore 2020

Testi i Gjuhës shqipe dhe letërsisë është i organizuar në dy pjesë

Pjesa I: në të vlerësohen arritjet e nxënësve në shërbimin e Gjuhës shqipe.

Pjesa II: në të vlerësohen arritjet e nxënësve në fushën e Letërsisë Shqipe dhe botërore. Fragmentet për të dyja pjesët janë të shkurtra dhe ato për pjesën e letërsisë u takojnë autorëve të përzgjedhur nga programi orientues i rishikuar.

Për testet që u takojnë lëndëve: Matematike, Fizikë, Kimi etj- janë llogaritur hapësirat e nevojshme në test që maturantët të mund të kryejnë veprimet.

Marrë nga materiali i publikuar nga QSHA për maturantët

 

Na ndiqni në Instagram

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: