Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Modele testesh dhe skema vlerësimi, Matura Shtetërore Profesionale

Publikuar në Prill 2020, nga Qendra e Shërbimeve Arsimore në ndihmë të Maturantëve

Ky material përmban testet e provimeve të Maturës Shtetërore Profesionale, të provimit të detyruar të teorisë profesionale të integruar, të shoqëruara bashkë me skemat e vlerësimit.
Ky material u shërben mësuesve, specialistëve të arsimit, nxënësve dhe të gjithë të interesuarve në funksion të përmirësimit në arritjen e standardeve të mësimdhënies dhe të të nxënit në shkollë.

Shkarkoje këtu: Modele Testesh, Matura Profesionale

 

Na ndiqni në Instagram

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

1 thought on “Modele testesh dhe skema vlerësimi, Matura Shtetërore Profesionale

Lini një koment

%d bloggers like this: