Raundi i dytë
22.09.2021 – 23.09.2021IAL shkarkojnë nga U-Albania listën e aplikantëve për çdo program studimi.
23.09.2021-26.09.2021IAL afishojnë dhe publikojnë listat e renditjes së aplikantëve për të gjitha programet e studimit duke përdorur ID e maturës.
27 .09.2021IAL ngarkojnë një kopje eletronike të këtyre listave në U-Albania.
28 .09.2021Publikimi i renditjes së aplikantëve në portalin U-Albania.
29 .09.2021Aplikantët kanë të drejtë ankimimi.  Ndryshimet e renditjes dërgohen në U-Albania pas ankimimit.
30.09.2021- 09.10.2021Regjistrimi në U-Albania ( 5 faza 48-orëshe)
10.10.2021 – 11.10.2021Ç’regjistrimi (Raundi 2)/ regjistrimi për aplikantët që u është pranuar ankimimi.
11.10.2021Sekretaritë mësimore dërgojnë në  RASH listën e aplikantëve të ç’regjistruar.
Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: