Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Provimi i Gjuhës së Huaj është më datë 3 Qershor 2021, dhe ne kemi bërë një përmbledhje për Maturantët për t’i ardhur në ndihmë në përgatitjen e tyre.

Programet Orientuese:

  • Gjuhe e huaj – për Arsimin Profesional
  • Gjuhe e huaj – për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)
  •  Gjuhe e huaj – për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Testet e Maturës 2019

Gjuha Angleze

Gjuha Frenge

Gjuha Gjermane

Gjuha Italiane

Gjuha Spanjolle

Modele Testesh, Matura 2019

Gjuhë Angleze

Gjuhë Frënge

Gjuhë Italiane

Gjuhë Gjermane

Gjuhë Spanjolle

Testet ndër vite

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.