December 6, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka miratuar periudhën e aplikimeve me formularët A1Z, për Maturën Shtetërore 2020, në datat 03 deri më 10 Gusht 2020. ​

Shkarko njoftimin këtu: http://qsha.gov.al/infos/matura_2020/njoftim_a1-a1z.pdf

Ja kush mund të plotësojë formularin A1Z!

“Këtë formular mund ta plotësojnë kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme para 2020-s dhe që kanë detyrim për të dhënë një, ose disa provime të maturës. Po ashtu mund ta plotësojnë kandidatët që kanë kryer arsimin e mesëm jashtë vendit, të cilët pasi kanë bërë njehsimin e diplomës në komisionin përkatës të QSHA-së dhe rezulton se kanë detyrimin për të dhënë një, ose disa provime të maturës. Plotësimi i formularit mund të bëhet edhe nga kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme në Shqipëri, ose jashtë vendit, që nuk kanë detyrim për të dhënë provime të Maturës 2020, por që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në universitetet publike, apo private përgjatë vitit të ri akademik.

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

programe studimi tË ciklit bachelor

Shpërndaje tek shokët që të informohen

2 thoughts on “Për Maturantët e viteve të kaluara / Datat e reja për plotësimin e formularit A1 dhe A1z

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d