Udhëzues i hartuar nga punonjësit e Shërbimit Psiko-Social, të Zvap TIRANË, në ndihmë të nxënësve, mësuesve dhe prindërve gjatë rifillimit të procesit mësimor mbi situatën krijuar në vend si rrjedhojë e pandemisë nga COVID -19.

Linku zyrtar – UDHËZUES PËR KTHIMIN NË SHKOLLË COVID-19

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: