Ministrja e Arsimit iu ka dhënë një njoftim me rëndësi, gjimanzistëve të vitit të fundit, që presin të japin provimet e Maturës Shtetërore në rrethana të jashtëzakonshme këtë vit akademik. Shahini, nëpërmjet një postimi në rrjetin e saj social, i ka informuar se kanë me qindra video me zgjidhje detyrash të regjistruara nga platforma “Akademi.al”.

“Të dashur maturantë, – shkruan Shahini në Fb. – Akademi.al, në bashkëpunim me MASR dhe UNICEF, kanë regjistruar qindra video të reja me zgjidhje detyrash për Maturën Shtetërore në lëndët e shkencave dhe gjuhëve. Ato do të transmetohen në RTSH çdo ditë nga ora 13:30 apo mund t’i aksesoni edhe tek platforma akademi.al.
Suksese!”

Platforma “Akademi.al” është një plaftormë edukative në shqip që ofron mësimdhënie online, tashmë një partner i rëndësishëm i MASR që prej nisjes së mësimit në kushte shtëpie për nxënësit tanë.

Burimi: Syri.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.