Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Ministrja e Arsimit ka deklaruar në Abc News se mbrëmjet e maturës do të lejohen nëse situata do të ndryshojë rrënjësisht.

Megjithatë ajo theksoi se koha në dispozicion për një ndryshim të tillë është e shkurtër ndaj edhe më herët i ka bërë thirrje maturantëve që të përgatiten për të festuar ndryshe këtë vit.

Na ndiqni në Instagram: https://www.instagram.com/matura.shteterore/

“Deri sot është se për shkak se nuk ruhet distancimi social nuk mund të lejohen mbrëmjet e maturës. Nëse situata ndryshon rrënjësisht dhe përmirësohet mund të ketë ndryshim.

Nëse kemi një dakordësi nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Por janë të pakta gjasat, ndaj dhe unë i kam udhëzuar të festojnë ndryshe këtë vit”, tha Shahini./abcnews.al

Deklaratën për mbrëmjen e Maturës e gjeni në minutën 10 të kësaj video-je

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.