December 1, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Videot ilustruese se si nxënësit mund të aksesojnë mësimet oniline të vëna në dispozicion nga Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë i gjeni në videon e mëposhtme:

Marrë nga Portali zyrtar: arsimiparauniversitar.gov.al

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: