Shpërndajeni me shokët që të informohen:

Share-512.png

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ishte e ftuar në Open në Top Channel ku tregoi se çfarë do të bëhet me shkollat këtë vit. Shahini tha se po shqyrtohen 2 variante.

“Ne do ta mbyllim shkollëm këtë vit si vitet e tjera. Po shqyrtojmë 2 variante. Varianti i parë është kthimi në shkollë dhe të bëhet një vlersim përfundimtar vetëm në bazë të leksioneve të bëra në shkollë.

Varianti i dytë është mos kthimi në shkollë, ku do të bëhet një vlerësim përfundimtar në bazë të gjithë vitit shkollor”- tha në Open Shahini.

Burimi. Hapur.al

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.