Shpërndajeni me shokët që të informohen:

Share-512.png

Ministrja e Arsimit Besa Shahini e ftuar në Open në Top Channel thotë se Task-Forca e ngritur për koronavirusin do të vendosë së kur nxënësit dhe studentët do të kthehen në shkollë, ndërsa tha se me siguri në qershor vii shkollor do të mbyllet.

“Ne po presimm që ekspertët që janë pjesë e Task forcës për koronaviorusin, të na thonë se është i sigurt rinisja e mësimit. Ne flasim për shkollat në zonat urbane ku ka shumë nxësnës, madje me dy turne. Ne duhet të vendosim të hapim masat por duke pasur në fokus shëndetin e nxënësve.

Do ishte shumë mirë që të kthehemi në shkollë për të mbyllur vitin akademik dhe vitin shkollor për nxënësit dhe studentët. Ky vit do të mbyllet dhe jemi të sigurt se do ta mbyllim këtë vit brenda qershorit. Në mënyrë që nxënësit që duan të ikin jashtë vendit ta mbyllin shkollën në qershor. Edhe ata që mendojnë se kanë ngelur pas mund ta përsërsin vitin shkollor pa asnjë penalizim. Pra nuk do shkruhet askund se ata janë përsëritës”, tha ministrja Shahini.

Burimi: Hapur.al

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.