Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Mësimet online në lëndën e Matematikës 12, mund ti shikoni në YOUTUBE të mundësuara nga platforma Akademi.al. Në Playlist-in e mëposhtëm do të gjeni video-leksione dhe ushtrime të zgjidhuara për kapitujt:

  1. Logaritmet
  2. Koeficenti këndor i vijës Derivati
  3. Ekuacioni i tangentes dhe pingules ndaj grafikut
  4. Integrali i pacaktuar
  5. Njehsimi I syprines me ndihme te integralit
  6. Grafiket e funksioneve
  7. Probabiliteti
  8. Ushtrime Matura shteterore

 

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

3 thoughts on “Matematika 12 – KLASA VIRTUALE

Lini një koment

%d bloggers like this: