Ky poll është krijuar për të marrë një mendim personal të maturantëve, ndaj nuk duhet të ndikoheni nga rezultati i tij sepse nuk mund të parashikohet. Ne ju sugjerojmë t’i studioni të gjitha veprat letrare që janë përcaktuar tek programi orientues i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe.

Na ndiqni në Instagram për të marrë të gjitha njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Shpërndaje tek shokët që të informohen

1 thought on “POLL/ Cila vepër mendoni që do të bjeri në Provimin e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe?

  1. Super emocion!
    Nje pervoje e paharrueshme.
    Secili ta provoje e te vjele frutet e saj
    Jam e lumtur dhe i mirekuptoj maturantet ne merakun e tyre!
    Suksese ! ! !

Lini një koment

%d bloggers like this: