Provimi i Matematikës për Maturën 2023 do të zhvillohet me datë 13 Qershor 2023. Më poshtë kemi bërë një përmbledhje për t’i ardhur në ndihmë maturantëve në përgatitjen e tyre.

Programet Orientuese:

  • Matematike – Gjimnaz i Përgjithshëm
  • Matematike – për Arsimin Profesional
  • Matematike – për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)
  • Matematike  – për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Modele Testesh, Matura 2023

Testet e Maturës ndër vite për Matematikën:

Model Testi, Matura 2022

Model Testi, Matura 2021

Model Testi, Matura 2020

Model Testi, Matura 2019

Formula Matematike për maturantët

  • Formula-Matematike (përmban dhe formula të kurrikulës së vjetër, përdorni ato që ju nevojiten)

Na ndiqni në Instagram për të marrë të gjitha njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Shpërndajeni tek shokët:

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: