February 2, 2023

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka bërë publike njoftimin për plotësimin e formularëve A1 dhe A1Z për Maturën 2022. Plotësimi do të bëhet nga data 4 – 6 Maj 2022, nga ora 08:00-16:00.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Leave a Reply

%d bloggers like this: