December 5, 2023

Në linkun më poshtë do të gjeni listat e fituesve për Raundin 2 për Universitetet publike dhe jopublike në Shqipëri për vitin akademik 2021-2022.

Linku – https://maturashteterore.com/fituesit-ne-ial-2021-raundi-2/

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d