Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Drejtoresha e përgjithshme e Qendrës së Shërbimeve Arsimore Rezana Vrapi, foli në “Wake Up” për testin duke thënë se testi i maturës do të jetë i përzier, pra do ketë pyetje me alternativa dhe me zhvillim.

Na ndiqni në Instagram për njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Do të jemi ekstremisht të kujdesshëm në çdo element të testit. Një pjesë e madhe të pyetjeve do të jenë në nivelin e parë dhe të dytë. Pra 80% e gjithë testit është në nivelin e parë dhe të dytë, lehtësisht mund ta marrin notën 8.

Është testi i përzier. Do kthehemi në variantet që janë kthyer në lloj tradite, me alternativa dhe me shtjellim. Në total janë 60 pikë dhe një maturant që të kalojë duhet të marrë 25 pikë. Nota 10 fillon te 53-pikëshi”, sqaroi Vrapi.

Burimi: Top Channel

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.