December 6, 2023

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në websitin zyrtar formularët A1 dhe A1z për Maturën 2021.

Shkarkojeni këtu – Formulari A1/A1z – Matura 2021

Na ndiqni në Instagram për njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d