Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës ka nxjerrë një vendim në faqen zyrtare, në lidhje me provimin pranues. Në këtë vendim, thuhet që hiqet Provimi Pranues në degën Arkitekturë Interieri dhe Dizajn.

Shkarkojeni këtu – Vendimi-13-i-senatit-akademik-mbi-pranimet-ne-vitin-akademik-2020-2021-ne-FAU

Vendimi-13-i-senatit-akademik-mbi-pranimet-ne-vitin-akademik-2020-2021-ne-FAU-page-001Vendimi-13-i-senatit-akademik-mbi-pranimet-ne-vitin-akademik-2020-2021-ne-FAU-page-002

 

2 thoughts

  1. Përshëndetje , a mundeni të më informoni nëqoftëse për këtë vit arsimor është hequr testi i pranimit të degët e arkitekturës?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.