December 5, 2023

Vendim mbi miratimin e datave të konkurseve dhe vlerësimit me pikë të mesatares së maturës shtetëtore

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d