December 6, 2023

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

MAS ka publikuar udhëzimin me datat e Provimeve të Maturës për sesionin e Vjeshtës, Matura 2020.

Datat e provimeve janë:

  1. Gjuha e Huaj – 24 Gusht 2020
  2. Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – 27 Gusht 2020
  3. Matematikë – 31 Gusht 2020
  4. Provimi me zgjedhje – 03 Shtator 2020

Shkarkoni udhëzimin – https://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2020/07/Udhezimi-Nr.19.dt_.2.7.2020.pdf

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

 

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d