Pikët dhe Mesatarja e fituesit në fazën e fundit, Raundi 1 – Matura 2019

Portali U-Albania ka publikuar në websitin e tyre listën me pikët dhe mesataren e fituesve në fazën e fundit, Raundi 1 për Maturën 2019. Mund t’i shkarkoni në seksionin “Statistika” ose më poshtë.

Shkarkoje listën këtu – https://ualbania.al/theme/files/2019_Raundi1_Rankimet_e_Fundit.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.