December 1, 2023

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen e websitit, njoftimin për fotokopje të Fletëpërgjigjes për provimin e lëndës gjuhë e huaj dhe gjuhë shqipe dhe letërsi.

Linku – http://qsha.gov.al/infos/matura_2020/njoftim_kopje_2020.pdf

Në zbatim të Rregullores së Maturës Shtetërore 2020, të gjithë maturantët/kandidatët që do të japin provimet e MSH 2020, kanë të drejtë të kërkojnë kopjen e fletëpërgjigjes, pas përfundimit të të gjitha provimeve.
Çdo maturant/kandidat që kërkon kopjen fletëpërgjigjes përkatëse, duhet të kryejë aplikimin online në portalin e-albania, duke përdorur shërbimin “Kërkesë për kopje të fletëpërgjigjes të Maturës”, duke filluar nga data 22 qershor 2020 deri më 26 qershor 2020, për provimin e lëndës gjuhë e huaj dhe gjuhë shqipe dhe letërsi.
Pas trajtimit të kërkesës, QSHA do të nisë kopjen e fletëpërgjigjes për secilin  maturant/kandidat që e ka kërkuar atë, në “Hapësira ime”, seksioni “Dokumentet e mia”, në llogarinë përkatëse të çdo maturanti/kandidati, në e-albania.
Ky shërbim ofrohet nga QSHA pa pagesë.

njoftim_kopje_2020-page-001

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: